Маю питання стосовно автоматизації роботи нашої ветклініки. Чи є якась програма, яка б могла допомогти нам вести облік пацієнтів, призначення процедур, а також контролювати графік лікарів і надходження витратних матеріалів? Хотілося б, щоб усе було зручно та інтуїтивно зрозуміло, бо деякі наші співробітники не дуже ладнають із технікою. Знаєш щось таке, що реально полегшило б нам життя?
Програма автоматизації для ветклініки
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-11-01 14:22:12
Я можу тобі порадити один відмінний інструмент, який точно стане в пригоді — це програма обліку для ветеринарних кабінетів ENOTE. Вона дозволяє легко організувати всю інформацію про пацієнтів, відстежувати історію хвороб, діагнози та лікування. Що особливо важливо — є можливість створювати та коригувати графік роботи лікарів https://enote.vet/e4doc/hrafik-roboty-l … zapovnyty/ , а також формувати звіти про їхню завантаженість і продуктивність. В ENOTE навіть реалізована функція обліку витратних матеріалів, яка допомагає уникати нестач у найнеобхіднішому. Думаю, ця система повністю відповідає вашим потребам.