poltava

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » poltava » Тестовый форум » Інформація для біженців в Польщі

Інформація для біженців в Польщі

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Друзі, хто з вас має досвід спілкування з українськими біженцями в Польщі? Які сайти або спільноти можуть стати в нагоді для отримання інформації про можливості, доступні для них? Які поради з адаптації і побудови соціальних зв’язків ви могли б надати, щоб полегшити цей процес для тих, хто вимушений був залишити свою батьківщину?

0

2

Минулого року мені довелося покинути рідну домівку через війну. Я переїхав до Польщі і, чесно кажучи, спочатку відчував себе трохи розгубленим. Проте дуже допоміг портал spilnoinpl. Це не просто сайт, а справжня підтримка для таких, як я. На порталі є багато корисної інформації, наприклад, про те, як оформити профиль зауфаний https://spilnoinpl.org/article/shcho-ta … o-oformyty  це доволі важливо, бо без цього профілю не отримаєш доступ до різних послуг у Польщі, як то банківські операції чи онлайн-державні послуги. Завдяки простим та зрозумілим інструкціям на spilnoinpl, я швидко впорався з усіма формальностями. Раджу цей сайт кожному, хто приїхав до Польщі через війну.

0

Вы здесь » poltava » Тестовый форум » Інформація для біженців в Польщі